Papatya Yağı
![]() Büyütmek için resime tıklayın |
|
Hazırlanış Biçimi : Bileşikgiller familyasından; Nisan-Eylül aylarında çiçek açan, 25 santimetre kadar boyunda, bir yıllık otsu bir bitkidir. Papatya; yurdumuzda bolca bulunan bir bitkidir. Emiştirme ve uçucu olarak iki tür yağı bulunur. Uçucu olan yağı yurt dışından ithal edilmekte olup, bol kokulu ve kozmetik amaçlıdır.
İçindekiler : Tanen, flavon glikozitleri, bisabolol, azulen, terepen ve salisilik asit içerir.
Faydaları : Düzenli kullanıldığında; Hassas ciltler için tavsiye edilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcıdır. Akne tedavisinde kullanıldığında faydalı olabilir. Problemli ciltlerde yara iyileştirmeye, Cildi beslemeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olabilir. Saç dökülmesi ve saç bakımında faydalı olabilir.
Kullanım Şekli : Bir çay bardağı suya 4 damla damlatılark gargara yapılır.Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır.
Uyarı : İçilmesi sakıncalıdır.
İLAÇ DEĞİLDİR.
Ürünlerimiz gıda takviyesi ve kozmetik ürün niteliğindedir.
Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi
Doğrulama kodunu giriniz:







Kategoriler
Markalar
Bilgiler
Alışveriş Sepeti
En Çok Satılanlar
Özel Ürünler

