Kakao Yağı
![]() Büyütmek için resime tıklayın |
|
Hazırlanış Biçimi : Kakao iki çeneliler sınıfının sterculiaceae familyasından tropik ağaç tohumlarıdır. Bu tohumlarda kuvvetli bir uyarıcı olan Teobromin denilen alkaloit vardır. Kakao tohumlarından faydalı bir yağ olan kakao yağı çıkarılır.
İçindekiler : Sabit yağ, tanen, nişasta, şekerler ve alkoitler(tebromin,kafein)içerir.
Faydaları : Düzenli kullanıldığında; Bronzlaşmaya yardımcı olabilir. Göğüslerdeki yara ve çatlakları yumuşatmaya yardımcı olabilir. Vücuttaki zehirli maddeleri dışarı atmada, İdrar söktürmede, Böbrek iltihabını gidermede ve iştah açmaya yardımcı olabilir. Vücuda kuvvet vermeye yardımcı olabilir.
Kullanım Şekli : Günde 2 defa bir çay bardağı suya veya şekere 2-3 damla damlatılarak alınır.Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır.
Bronzlaşmak İçin : Sade veya havuç yağı, ceviz yağı ile karıştırılarak yazın iyi bir bronzlaşma ürünü olarak kullanılır.
Uyarı : Kafein ihtiva ettiğinden dahilen kullanımlarda 10 cc’den fazla alınma durumunda çarpıntı yapabilir.
İLAÇ DEĞİLDİR.
Ürünlerimiz gıda takviyesi ve kozmetik ürün niteliğindedir.
Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi
Doğrulama kodunu giriniz:







Kategoriler
Markalar
Bilgiler
Alışveriş Sepeti
En Çok Satılanlar
Özel Ürünler

