Jojoba Yağı
![]() Büyütmek için resime tıklayın |
|
İçindekiler : Jojoba yağı E vitamince zengindir. Tohumlarında %50 yağ bulunmaktadır.
Faydaları : Düzenli kullanıldığında; Sivilceli, yanık ve yıpranmış ciltlere faydalı olabilir. Kırışıklıkların giderilmesine yada oluşmamasına yardımcı olabilir. Sporcularda ayak kremi olarak kullanılır. Saçların uzamasına ve güçlenmesine yardımcı olabilir. Kepek oluşumunu önlemye yardımcı olabilir. İltihaplı egzamalarda ve selülit tedavisinde yardımcı olarak kullanıldığında etkili olabilir.
Kullanım Şekli : Cilde veya vücuda masaj yapılarak uygulanır.
İLAÇ DEĞİLDİR.
Ürünlerimiz gıda takviyesi ve kozmetik ürün niteliğindedir.
Yorum Yaz
Adınız:
Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi
Doğrulama kodunu giriniz:

Yorumunuz: Not: HTML'ye dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi
Doğrulama kodunu giriniz:
Bu ürün için ilave bir resim bulunmamaktadır.







Kategoriler
Markalar
Bilgiler
Alışveriş Sepeti
En Çok Satılanlar
Özel Ürünler

